Monteflores: vakmanschap en ervaring

Monteflores  is opgestart in 2006 en sinds 2016 onderdeel van de Three Lion Group. Monteflores is gespecialiseerd in het opkweken, verhuren en verzorgen met garantie van bloemen en planten in de openbare ruimte. Dankzij ons vakmanschap tellen wij al meer dan 100 referenties over heel België.

Eigen kwekerij

Monteflores beschikt over een eigen kwekerij van 1,5 ha met verwarmde serres, computer gestuurde bevloeiingssystemen en temperatuurcontrole. Voor het onderhoud beschikt het bedrijf over 8 gietwagens, 2 bloemenwagens en een ploeg van 10 gemotiveerde medewerkers.

Vandaag biedt Monteflores een waaier van mogelijkheden ter verfraaiing van steden, gemeenten, openbare ruimte,pretparken en industrieparken. Dit omvat niet enkel de plaatsing, maar ook het onderhoud met garantie en huur van het materiaal. Wij hebben zowel standaardproducten als special projects in de aanbieding.

Vraag ons meer info

Op onze website kunt u een blik werpen op ons assortiment. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Contacteer Monteflores  dan snel. Wij helpen u dan graag verder.