All-in formule van opkweken tot garantie

Wij bieden een formule voor bloemen en planten all-in . Dat wil zeggen dat Monteflores niet enkel zorgt voor het opkweken, maar ook voor de levering en plaatsing, het onderhoud en de garantie van deze bloemen en planten.

OPKWEKEN

Monteflores heeft het opkweken van de éénjarige planten volledig in eigen handen. In de serres worden in februari de stekken ingeplant in de verschillende bebloemingselementen en opgekweekt tot sterke, mooi ingewortelde planten.

opkweek serre

LEVERING EN PLAATSING

Vanuit de serres in Malle wordt de uitlevering van alle bebloemingselementen en planten verzorgd met aangepaste vrachtwagens en materieel. Het ophangen van de manden, plaatsen van de piramides, reuzebloempotten, balkonbakken etc start begin mei en is voltooid tegen half/eind mei, rekening houdend met de weersomstandigheden en eventuele vriesdagen.

ONDERHOUD

Voor het onderhoud gebruikt Monteflores 8 gietwagens met watertanks van 1500l tot 9000l. De wagens zijn uitgerust met bestuurbare gietarmen zodat het water geven snel en efficiënt gebeurt.

Voor de kleine, smalle straatjes beschikt Monteflores over enkele aangepaste, smalle gietwagens. Bij elke gietbeurt wordt er voeding voorzien en eventueel gereageerd tegen mogelijke ziektes, rekening houdend met de Europese en Belgische wetgeving op het gebruik van pesticiden. gietwagen

GARANTIE

10% van het totale aantal geleverde producten en planten worden steeds in reserve gehouden in de serres in Malle. Bij verdorring, ziekte, vandalisme, stormschade  etc. worden de gehuurde bebloemingselementen vervangen vanuit de beschikbare reserve.

Vragen staat vrij

Misschien heeft u nog bepaalde vragen over onze all-in methodes. Contacteer Monteflores  en wij helpen u meteen verder.